Ikke-kategoriseret

Vaimo haluaa vierasta finland

Vieras mies vaimolle


=> ❤ : Vaimo haluaa vierasta finland


 

Vaikka minulla on hyvä kestävyys panon aikana ja saan hyvin pidäteltyä ejakulaatiota, niin ensimmäisen kerran kun kaveri oli vain varttia aikaisemmin päästänyt vaimoni sisään ja ehdin paneskelemaan, niin jo ensimmäisellä työnnöllä laukesin vaimooni. Kaksi kertaa olen nyt uskaltanut antaa molempiin yhtäaikaa, aivan järisyttävä kokemus jos vain miehet osaa hommansa : ja moni minun tuttu. Mies nousee seisomaan ja tyttöysväni istuu sängyn laidalla ja vetää miehen housut pois jalasta ja näen kuinka miehellä roikkuu hänen pitkä munansa täysin velttona. K viilataan vaan kännykät siihen kuntoon että mä voin kuunnella.

vaimo haluaa vierasta finland

Meillä on yksi vakiintunut miessuhde ja satunnaisia milloin kohdalle sattuu. Tämä siksi jotta näemme onko mies sopiva mukaan otettavaksi, eli onko kalu sopiva ja osaako edes vähän suuseksin salat.

vaimo haluaa vierasta finland

40 v. vaimo vieraissa, luvallisesti – Hot girls pics ebookers hintahaitari, gratis online datenbank nurmo, sexworks tampere seksiseuraa kajaani.

vaimo haluaa vierasta finland

Tällä kertaa ei sateesta ole tietoakaan kun Raumanmeren juhannusjuhlien ensimmäinen ilta on taittumassa yöksi. Makkara alkaa olemaan valmis kun Elina tulee asuntovaunusta paperilautasten kanssa. Kauempana taustalla soi The Rasmus. Sinapin kanssa makkara on todella hyvää. Elinakin ottaa ja sytyttää tupakkaa samalla. Mitä luulet Elina, onko mitään syytä joka saisi sut lopettamaan tupakoinnin? Kyllä mä tupakanpolton pystyn lopettamaan kun vaan olisi joku hyvä syy tai yleensä joku juttu jonka kautta homma onnistuisi. No hei, mulla on idea. Saat toivoa mitä vain vaikka ulkomaanmatkaa, jotain kallista lahjaa tai jotain muuta mitä nyt keksitkin. Ja jos toive on yhtään realistinen niin sovitaan että saat toimasi lahjan ja vastalahjaksi lopetat tupakanpolton. Hyvä idea, Elina totetaa. Oikeastaan haluaisin saada vähän niinkuin tällaista ja samalla hän osoittaa makkaraa jota on juuri puraisemassa. Kullia joka ei ole sun. Kun kerran koskaan en ole saanut naida toista miestä niin nyt haluaisin kokeilla naida jonkun toisen kanssa eli mua kiinnostaisi tietää millaista se olisi. Mitäs sanot, Elina jatkaa. No johan on toive, tuumasin. Mutta kuten tiedät niin mähän olen hyvin vapaamielinen seksin suhteen. Tosin täytyy myöntää että tämä on kyllä erikoisemmasta päästä. Tota noin, tämähän kiihottaa muakin. Pelkkä ajatus saa stondiksen aikaan. Mitä jos saisit kahta miestä. Mä ja joku toinen mies. Tiedän että ajatus voileivästä kiihottaa sua mutta nyt toteutetaan mun toiveita. Haluan yhden miehen kerralla. No saisinko mä valita miehen? Voisin mennä tuonne festari alueelle katselemaan millaista lihaa olisi markkinoilla. Ja kun löytyy sopivaa lihaa niin voisin mennä kyselemään josko olisi halua tulla naimaan sua. Voisin jopa pitää hyvän markkinapuheen kun tiedän miten hyvä olet sängyssä. Kertoisin että tarjolla on posliinipillua märällä klitoriksella. Ja jotta rintasi suorastaan huutavat leipomista. Nännisi ovat suuret ja todella pehmät. Pisteenä I:n päällä voisin todeta että jos luontoa löytyy niin kullia voi upottaa myös tiukkaan takapuoleen. Miltäs kuulostaa, lähdenkö pitämään markkinapuhetta? Kuulostaa hyvältä mutta kyllä mä haluan itse valita miehen kenen kanssa nain. Mä haluaisin kyllä nähdä mitä saat aikaan. Mitä jos asennan videokameran tuonne asuntovaunuun sinne sängyn viereisen kaapin päälle. Eli kuvataan teidän nainti. Voidaan sitten yhdessä katsella sitä jos saatte aikaan hyvän nauhan. Tiedät että mä mua ei kamerat haittaa mutta luulen että mies ei ole siihen välttämättä halukas. Vai ajattelitko että kaverille ei kerrota. Jep, et kerro asiasta mitään. No, tähän voisin suostua. Sovimme että Elina lähettää tekstiviestin mulle kun mies on löytynyt että tiedän pistään kameran päälle ja poistua vaunusta. Odottelin läheisellä penkillä noin tunnin kaljaa siemaillessa kunnes tekstiviesti tuli. Kävin pistämässä kameran päällä ja palasin penkille. Meni 20 min minuuttia kun Elina saapui asuntovaunulle mies mukanaan. Mies oli ehkä 40 vuotias, mustaihoinen ja jättikokoinen vartaloltaan. Kasvot hyvin persoonalliset lähes rumat, iso litteä ja isosieraiminen nenä hallitsi kasvoja. Elina vilkaisi muhun päin ja iski silmää. Iskin takaisin ja toivoin että toivottavasti kaverin kulli olisi iso nuija niin että Elina saisi kerrankin kunnon melaa sisälleen. Jäin odottelemaan olutta siemailleen. Välillä teki kovasti mieli mennä katsomaan mitä asuntovaunussa tapahtuu mutta valtoin sitten mieleni ja vain odottelin. Noin tunnin odottelun jälkeen mies tuli ovesta ulos. Oven suussa Elina otti vielä kiinni miehen hihasta ja veti hänet takaisin jotta sai vielä suudeltua yhden kerran. Ihan selvästi Elina kiusasi mua. Kun mies oli poistunut niin kävelin asuntovaunulle. Elina makasi sängyllä jalat levällä. Geelipurkki oli sängyllä aukinaisena. Oliko iso, kysyin Elinalta. Arvaa vaan, aivan valtava. Mun piti voidella kulli jo pelkästään kun otin sen sisälle pilluun. Takapuoleen en antanut tulla vaikka kaveri olisi halunnut. Pelkäsin että takapuoli repeää jos päästän painamaan myös tiukempaan reikään. Koon lisäksi kullilla oli kestävyyttä. Jossain kohdin jo pelkäsin että kaverilta ei tule koskaan. Mä ehdin saada kahdet orkut ennenkuin mega mela laukesi. Puhe kiihotti mua niin paljon että laskin housut alas niin että jäykkä kullini tuli esille. Otin geelipurkin esille ja voitelin kullini. Kumpaan reikään otat, kysyin. Otin kullistani kiinni ja ohjasin reikään. Painoin terskan sisälle, Elina värähti. Painoin lisää, yhä syvemmälle. Vedin kullia hiukan ulos ja sitten painoin uudestaan sisälle. Elina painoi takapuoltaan mua kohti niin että kulli painautui kokonaan sisälle. Tunsin kullissa kuinka Elina käytti takapuolen lihaksia ja painoi tiukasti kulliani. Ohjasin vasemman käden pillulle ja hiplasin kädellä klitorista samalla kun painoin kullia sisälle entistä kovemmin. Elina voihki yhä tiivimmiin ja lopulta koko kroppa värisi ja ääntely oli äänekästä. Otin molemmilla käsillä kiinni lantiosta ja tiivistin tahtia niin että orgasmi purkautui syvälle takapuoleen. Vedin kullin ulos ja rojahdin Elinan viereen. Kolme orgasmia yhtenä iltana, ei paha — ei paha. Ei paha niin mutta nämä menevät sitten lopullisesti roskiin, otin Elinan tupakat pöydältä ja heitin roskikseen.

Eli kait se sitä on, että saisin pienen rangaistuksen pienimunaisuudestani ja valahtaisin kateudesta vihreäksi. Toki suomalainenkin nuorehko timmigroppainen mies on ihana ja saa mun katseen vaeltamaan ja mielihalun kasvamaan. Jos toinen on vähänkään mustasukkaisuuteen taipuva, ni ei varmasti sovi. Välillä vaimo on yllättänyt ja lähtenyt ihan mitään sanomatta ja suuremmin itseään laittamatta kesken koti-illan hänen luokseen. Tuohon voi ryhtyä siinä vaiheessa kun tuntuu että loppuelämä vietetään yhdessä, ja luottamus puolisoon on 100%:n luokkaa. Vetelin tietenkin turpaan ja kiristin puhelin numerot sun muut, rähjäsin ja ryyppäsin, sitten vielä kunnon raiskaus päälle. Seksielämämme on edelleen varsin vauhdikasti ja on ollut jo pari vuosikymmentä.
[Vecernji oglasi ona trazi njega|Upoznavanje nemacka mapa|Sajt za upoznavanje zagreb]

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar